امسال تکرار نخواهد شد

اگر می‌خواهید کار بزرگی بازندگی خود انجام دهید. اگر می‌خواهید بیشتر داشته باشید، بیشتر به دست آورید و بیشتر از آن چیزی که سایر افراد در زندگی‌شان می‌خواهند، می‌خواهید. اگر رؤیاهای غیرمعمولی، آرمان‌های بزرگ و تمایل به انجام کاری قابل‌توجه در زندگی خوددارید. این کتاب را بخوانید و آن را تمرین کنید.
خلق بهترین سال زندگی

نوشته دارن هاردی، قسمت دوم

گام سوم

اصل داشته‌ها

اپرا وینفری: برای داشته‌هایتان شکر گذار باشید تا بیشتر به شما برسد.اگر مدام روی نداشته هایتان متمرکز شوید هیچ‌وقت قانع نمی‌شوید.

   در برنامه هدف‌گذاری شاید مدام این فکر به سراغتان بیاید که بر روی نداشته هایتان تمرکز کنید و فکرتان درگیر موفقیت‌هایی شود که کسب نکرده‌اید؛ درصورتی‌که شما باید به چیزهایی که دارید متمرکز شوید. ذهنتان باید بر روی دارایی‌ها باز باشد. اگر به داشته‌هایمان فکر کنیم می‌توانیم تمام تفکرات منفی را از خود برهانیم.این باعث می‌شود ذهن ما با افکار مثبت درگیر شود. پس بیایید از این به بعد قدردان چیزهایی باشیم که داریم تا این صفت تبدیل به یک عادت شود. قدرشناسی باعث نتایج فوق‌العاده‌ای در زندگی می‌شود. سلامت جسمی و روحی را همراه دارد، باعث بهبود روابط می‌شود و همچنین افزایش ثروت. برای این کار همیشه به چیزهایی که دارید فکر کنید این طرز تفکر باعث می‌شود که اتفاقات خوب بیش‌تری برای شما رخ بدهد. درواقع زندگی بیرونی شما بازتابی از زندگی درونی و طرز تفکرتان است.

تأکید می‌کنم این تمرینات را باید روزانه انجام دهید و به‌صورت جزئی از کارهای روزانه‌تان به‌حساب بیاورید.

دعوت به اقدام  و تمرین بنویسید:

  • سه شخص فوق‌العاده در زندگی‌تان.
  • سه مشخصه مثبت خانه و جایی که در آن زندگی می‌کنید.
  • سه مشخصه مثبت خانه و جایی که در آن کار می‌کنید و کاری که در آنجا انجام می‌دهید.
  • سه استعداد و توانایی منحصر به خودتان که از زمان تولد داشته‌اید.
  • سه توانایی و استعداد که در خودتان پرورانده‌اید.
  • سه شانسی که در زندگی آورده‌اید.

 گام چهارم

نمودار تعادل شما

   جیم ران: زندگی بدون تعادل، روابطتان با دیگران را خراب می‌کند، سلامتی شمارا می‌گیرد و اعتقادات را سلب می‌کند. زندگی بدون تعادل به قیمت از دست دادن دارایی‌ها و درنهایت خوشبختی‌تان تمام می‌شود. پس چیزهایی در زندگی خود پیدا کنید که در همه وجوه زندگی به شما انگیزه بدهد. موفقیتتان به همین امر بستگی دارد. برای اینکه آدم موفقی باشید باید در تمام جنبه‌های زندگی اعم از روابط، معنوی، خانواده و…  تعادل داشته باشید، این تعادل داشتن باعث می‌شود به‌اصطلاح چرخه‌ی زندگی‌تان بچرخد.

   نکاتی در مورد هدف‌گذاری وجود دارد که می‌تواند کمک خیلی زیادی به شما بکند و باعث محقق شدن آرزوها و رؤیاهایتان شود.

  • فقط و فقط به رؤیاهایتان فکر نکنید. به آن جامه عمل بپوشانید.
  • برای لحظه‌ای واقعیت را رها کنید. برای لحظه‌ای بزرگ فکر کنید، به این فکر کنید که اگر همه منابع و قدرت‌های عالم را داشتید، چه‌کاری می‌کردید؟ برای هدف‌گذاری حتماً بزرگ  و نامحدود فکر کنید و بر اساس منطق هدف‌گذاری نکنید. رؤیاپردازی کنید.
  • همیشه برای هدف‌های بزرگ تلاش کنید. شاید با خودتان فکر کنید فعلاً اهداف کوچک می‌گذارم و بعد اهداف بزرگ اما جالب است بدانید رسیدن به اهداف بزرگ، به‌اندازه هدف‌های کوچک از شما وقت و انرژی می‌گیرند. پس پیش به‌سوی اهداف بزرگ. بازهم یک‌سخن بسیار زیبا از جیم ران: هدف‌هایتان را کوچک انتخاب نکنید. اگر به هدف‌های بزرگ احساس نیاز نکنید، انسان بزرگی نخواهید شد.
  • بادید مثبت صحبت کنید. در مبحث هدف‌گذاری همیشه جملات مثبت به کار ببرید مثلاً من سالم هستم. نه اینکه بگویید من بیمار نیستم.
  • جملات را با من هستم شروع کنید. مثلاً نگویید من میلیونر خواهم شد، با به کار بردن فعل آینده، ذهن ما فکر کردن به هدف را به آینده موکول می‌کند.
  • درباره اهدافتان اطمینان پیدا کنید. به هدف‌هایی فکر کنید که از صمیم قلب به آن‌ها علاقه‌مندید و اهدافتان را برای شادی یا جلب‌توجه دیگران انتخاب نکنید یا به تبعیت از بقیه.
  • مطمئن شوید اهدافتان باارزش‌هایتان تناقضی نداشته باشد. قبل از اینکه هدف‌گذاری کنید از ارزش‌هایی که در زندگی‌تان دارید باخبر شوید و بعد بر اساس ارزش‌هایتان هدف‌گذاری کنید.
  • از جنگیدن هراس نداشته باشید. من شمارا با سؤالاتم به چالش  دعوت می‌کنم. چه چیزهایی در زندگی شما ارزش مبارزه دارند؟ به‌عنوان یک دشمن چه نقاط قوت و ضعفی در خانواده، جامعه، صنعت و یا حتی دنیا می‌بینید؟ مبارزه گر خودتان را پیدا کنید. بگذارید این دشمن شمارا به جوشش درآورد. اجازه دهید، باعث شود تا جایی که می‌توانید با آن بجنگید. برای چه چیزی و چه کسی می‌خواهید شبانه‌روز کارکنید و زحمت بکشید؟
  • باورهایی که محدودتان می‌کند را رها کنید. باورها و قوانینی که قبلاً در زندگی‌تان رخ‌داده را رها کنید و پارادایم‌ها را بشکنید و باورهای جدید و موفقیت‌آمیز در خود ایجاد کنید.
  • نترسید. از خودتان بپرسید اگر نمی‌ترسیدید چه‌کارهایی انجام می‌دادید؟ به چه رؤیاهایی را فکر می‌کردید؟ پس ترس‌ها و تردیدها رو کنار بگذارید و اقدام کنید.

هر روز بهترین خود باشیم

سمیرابراهوئی

در قسمت بعد 4 گام دیگر را بررسی می کنیم.

برای انتشار در شبکه های اجتماعی از دکمه های روبه رو استفاده کنید

تصویر سمیرا براهوئی

سمیرا براهوئی

مدرس شخصیت شناسی و توسعه فردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *